Wingens Transport bv faciliteert exceptionele transporten volledig. Het bijzondere traject van offerte tot uitvoering kan Wingens Transport bv in eigen beheer uitvoeren, met als speerpunten; veilige doorstroming van het verkeer en zorgvuldig transport van uw lading.

EIGEN BEGELEIDINGSVOORTUIGEN.
Wingens Transport bv heeft eigen begeleidingsvoertuigen die volgens de laatste eisen en technieken zijn uitgerust. Deze begeleidingsvoertuigen worden bemand door specifiek opgeleide en gecertificeerde transportbegeleiders met meer dan voldoende kennis over de te transporteren producten.  Wingens Transport bv zet deze voertuigen ook in op aanvraag van derden.

Ook routeverkenningen behoren tot de vaste taken van de begeleider van een transport, waarmee wordt vermeden dat obstakels een goede doorvoer van het transport onmogelijk maken. Er wordt altijd oplossend gedacht met alternatieve routes of tot zelfs verwijdering van het wegmeubilair aan toe.

Wingens Transport bv ontzorgt de klant ook bij de benodigde documenten zoals het aanvragen van vergunningen en ontheffingen. Kortom: heeft u een vraag of interesse over de begeleiding van exceptioneel transport? Neem dan direct contact op!

Transportbegeleiding

Transportbegeleiding is het begeleiden van een exceptioneel transport en het afschermen voor andere weggebruikers. Het doel hiervan is het bewaken van de veiligheid en doorstroming van het overige verkeer. De afmetingen van uw transport bepalen of begeleiding van uw transport verplicht is. De begeleiding gebeurt door één of meer erkende particuliere begeleiders die gecertificeerd zijn volgens de Nederlandse richtlijnen. Zij gebruiken hiervoor speciaal ingerichte voertuigen.

Voor meer informatie over transportbegeleiding kunt u terecht op de website van de Vereniging Transport Begeleiders (VTB).

 

Adresgegevens

BEZOEKADRES:
Rijksweg 34a
5374 RB | Schaijk
Tel. 0486-461573

POSTADRES:
Postbus 128 
5374 ZJ  | Schaijk


 

Bedrijfsgegevens

BTW.Nummer
NL 8068.83.339.B01
------------------------------
IBAN Nummer
NL04INGB.0675.0652.40
------------------------------
KVK. Nummer
16070257

Contact

Kantoor / Administratie
0486-461573
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-------------------------
Planning
0486-461573
06-46701560
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.